SENDING & RETUR

FRAKT 🚚

Vi har fri frakt på kjøp over 1000kr hvis du velger Posten

Sending med Posten koster 75kr.

Sending med Helthjem koster 85kr.

De fleste ordre er på vei til deg innen 2-5 dager fra bestilling. Leveringstid påvirkes av postnummer og tidspunkt for lagt inn bestilling.

Bestillinger sendes som pakke i postkassen med Posten eller til hentested hvis pakken er for stor for postkassen.

Pakker sendt med Helthjem vil bli levert hjem til deg. Dersom de ikke har dekning til å levere helt hjem til deg vil pakken bli levert til ditt nærmeste hentested. 

Dersom det ikke er plass i postkassen vil du få en sms eller e-post om henting på nærmeste utleveringssted/post i butikk.

Dobbeltsjekk alltid adressen etter lagt inn bestilling, så vi er sikre på at pakken når fram til deg og vi slipper å bli unødvendig belastet for feil adresse 🥰Oppdager du noe som ikke stemmer eller en feil så kontakt oss med en gang. 

Sjekk alltid varene når du mottar dem.
Dersom varene er skadet under transport eller noe mangles skal dette meldes inn til oss samme dag som varen mottas.  Vær vennlig å ta et bilde og send oss en mail, så hjelper vi deg <3

RETUR & REFUSJONSPOLICY 📦

​Du har alltid 14 dager full returrett når du handler hos oss. Det er lov å ombestemme seg.

Angrefristen løper fra den dagen du mottar varen. Ta alltid vare på orginalemballasjen til du har bestemt deg for å beholde produktet. 

Hvis du vil angre kjøpet ditt står du selv for fraktkostnaden. Send oss en mail før du sender pakken så vi er klare over at det kommer en retur til oss. 
Vennligst oppgi årsaken for retur i mailen.

Vi tar ikke imot retur på åpnet produkter som kom til deg forseglet. Da vi ikke kan selge disse videre. Det er lov å returnere hvis du ikke bryter forseglingen. 

Beløpet refunderes når vi har mottatt og behandlet returen. Vi refunderer deg ikke for frakten på bestillingen kun varene. Dersom du har brukt Klarna, vil varen bli slettet fra din faktura. Du er selv ansvarlig for å sørge for å unngå eventuelle purregebyr. Last ned Klarna sin app for enkel oversikt. 

Pakker som mot formodning ikke hentes og dermed kommer i retur til oss vil bli trukket for kostnadene dette medfører. Inntil 500,-

Som alltid hvis det er noe du lurer på så er det bare å sende oss en mail! Vi hjelper deg gjerne 🤎